Att plocka bort en fästing...

Det är en liten historia för sig idag! På kroppen brukar det inte vara något problem (Atlas har väl haft tre denna sommaren). Igår var vi ute hos några vänner och tittade på deras nybyggda hus. De har en goldentik som är tio månader och de hade verkligen skitkul ihop. Att få springa så fritt och långt... Ja, fantastiskt! Det önskar vi till Atlas i framtiden!

Hur som helst.. När vi kommer hem till mor och far med middag (kines/thai mat), upptäcker jag en röd prickvid Atlas högra ögonbryn... En fästing säger jag direkt. De andra säger emot, "De brukar inte vara röda" säger de..

Idag fick jag titta på den nära.. Visst är det en fästing. Det jobbiga med denna varelse är att den sitter just vid ögat. Det tycker Atlas är döläskigt.. Har försökt ta den ett par gånger nu, men nej då.. Så väntar till han sover ;o)

En fästing är det enda "djur" som ingen annan har någon nytta av. De lever endast för sig själva, att suga blod. Därefter släpper dom... Och dör. Meningsfullt liv ;o) Tur man inte blev född som det. Då måste man gjort något väldigt dumt i sitt tidigare liv!

Idag är det mycket på gång. Städning (!), tvättning, klippning, plockning av ögonbryn.. Ja, fullt upp med andra ord!

Ta er tid att andas när det är som stressigast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback