Nu ska ni få höra!

Haha, ja. På nattisen var det något som var så ooootroooooligt spännande (tyckte Atlas). Första gången (med matte) som vi stötte på en KOTTE!!! Och inte vilken kotte som helst... Utan en IGELKOTT! Weeehoooo! Haha :o)

Atlas blev stormförtjust i denna varelse som gav tysta ljud ifrån sig och som rörde sig.. Han hade svårt för att lämna honom/henne. Men när jag kom fram till att vi inte vill ha in loppor och löss i lägenheten så drog jag iväg med honom :o) Drog iväg.. Låter som att han släpades med, så var det dock inte. Han följde med någorlunda frivilligt. Mörkret kan ju äta upp honom om han skulle bli lämnad ensam liksom..

Jag undrar över en sak.. Vi har fått tag på en kille som inte gillar att gå ut (ibland sätter han sig ner i hallen och undrar vart vi ska utan att ens försöka komma med), och regn det gillar han inte, helst inte sol heller. Mörker är läbbigt (tyvärr på grund av matte som är väldigt mörkrädd :o( ) men det har blivit bättre nu. Atlas kan ju försvara mig om det skulle komma fram någon ;o) Det känns tryggt!

Morgnar ska vi inte prata om, då tittar han på en från sängen (hans egen) och undrar i stort sett vad man ska hitta på med kopplet man håller i handen. Men hur som helst, hur vanligt är det med en hund som inte jättegärna går ut?

Nu ska vi sova allesammans!

Dröm ljuvliga drömmar!

Kommentarer
Postat av: Leo och Nitro

Och så var ni utmanade! :)
Koll in vår blogg

Postat av: Lix matte

Det där är övergående, Lix var likadan ett tag och bara vägrade gå ut. Det ger sig. Tålamod bara... :)

2007-08-17 @ 09:28:19
URL: http://lillelix.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback