Värme? Nej tack!

Jag och J går och längtar för fullt efter solen och att blåsten ska försvinna, men Atlas? Ja.. Han ser nog helst att vädret är runt 15 grader och molnigt (soligt om det är höst/vinter/vår). Han klarar inte värme direkt bra (kan man lugnt säga). Sover mer än han brukar, äter mindre (!) än han brukar.. O det här med maten, han älskar mat.. Så när det är som varmast försöker vi piffa upp maten lite så han äter, men det är inte alltid han gör det (mycket men dock ej allt). Men men, rätt vad det är så kommer han kanske bara vilja äta allt han får tag på.. :oP Det som är lite konstigt är att han gärna äter saker utomhus, som t.ex. kärnor från körsbär, löv, pinnar, äpplen.. Ja massa.. Men faktiskt inga fimpar eller något "konstigt". Skönt!

Tänkte på det här med att lämna honom ensam. Han ylade inte idag, på grund av att han låg och bet på papper som han tagit från korgen (där vi har räkningar, viktiga papper osv.). Denna gången var det inget viktigt, men tidigare har han faktiskt tuggat sönder en teleräkning.. Det som är synd är att de inte försvinner bara för detta ;o)

Hur som helst, nu får han nog vara i köket o i en del av hallen. Ska bli mycket spännande att följa denna utveckling kan jag säga! :oP

Låt solen inom er stråla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback