Atlas talar

Dagen började precis som vanligt med mamma och husse och matte. MEN!! Vid elva-tiden skedde något drastiskt. Det kom ett par från Helsingborg som skrev på en massa papper och fick mat och märgben av husse... Detta var inte det värsta... De TOG med mig också!!! Hallååå?? Själv trodde jag att jag var gammelmattes och husses nya satsning men tydligen INTE! *fnys*

I vilket fall som helst så fick jag sitta framme hos matte den första biten av resan. Ingen har någonsin berättat för mig att det finns så mycket roliga saker i en bil, och att kolla ut på träden (?) som svischar förbi... Fantastiskt. Bättre än bio. Matte orkade inte med mig hela resan, hon påstår att jag rev henne med mina klor, men hallå.... MINA naglar är iaf längre än hennes.. Så de så!

Jag slocknade under den andra halvan (säg inte det till någon) av resan, men husse och matte trodde nog bara att jag "vilade mig". ;)

När vi kom hem, satte de på mig en hemsk sak... Ett HALSBAND, jag menar hur skönt är det med ett läderhalsband som är nytt??? DÅLIG STIL!

Jag tycker iaf om att vara ute i regnet o plaska lite, hehe ;) Så det var ju fram med handduken innan jag fick komma in.... *Moahahahaha*

Inne i lägenheten hände följande:

* Jag sprang runt  lägenheten fem gånger (det går verkligen att springa RUNT!!!)  Fantastiskt kul, o det tyckte även husse... Vi jagade varandra fram och tillbaka.. Det gillar vi!

* Mat var jag inte  alls sugen på, uärk!! Det enda som serverades var ju torrt som jord... Usch o fy! Skånskt vatten däremot, det är den nya favoriten!!

* Balkongen är URFRÄCK! Jag kan stå och titta ner på folket som går låååångt där nere, fastän jag är liten.. Haha, tji fick ni! Jag ser ALLT :D (Förresten, skorna passade inte.. Men det vet man ju inte om man inte testar!)
          Husse sitter ute på balkongen med mig


* Matte och husse hade med sig något skitben till mig, så de fick några märgben av Sven-Erik.. Han är snäll, för det tycker jag om.. (Han kanske känner mig??) Det har jag iaf tuggat på.* Dom hade köpt en boll som PIPER till mig, hmm.. Fick skydd av matte,
för den ANGREP iaf MIG 
                                                                                                                                                                                                                                                                                         

När vi hade avverkat allt detta, ja.. Då blev jag liiite (observera LITE) trött och somnade under bordet medan de andra låg i soffan. Mattan är bra mycket skönare än soffan! (Maria: Han fick inte ligga i soffan och nöjde sig då med mattan ;o)) När jag sen lyfte på huvudet... blev det fart på folket kan jag meddela... Husse fick inte vila längre utan kutade och tog på sig jackan, slängde på mig halsbandet och nästan hoppade nedför trapporna med mig i famnen. Väl ute så kissade jag givetvis på ett lämpligt ställe och sen bar det av in igen... De har nog svårt för att bestämma sig vad de ska göra.. KNAS!

Hur som helst så trivs jag nog rätt så bra, har hittat min säng och ligger och myser lite där nu.


Höres!

Kommentarer
Postat av: Anna

Naaaaa där har vi ju honom....tänk nu på att hälsa honom välkommen hem från moster :D usch fy va delåter hemskt med "moster" men...det e ju det jag e!
Härliga bilder...fler vill jag se :D
lav jo

2007-05-26 @ 19:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback