Hoho

När mormor och morfar och moster var här, så blev jag helt GALEN (enligt matte och husse). Jag sprang och hoppade och sprang och hoppade... O sen så sprang jag lite och hoppade.. Ett och annat bett kom ju också (givetviis), men bara på lek.. Tror inte människokött är min melodi direkt.. Rätt så segt är det också.

Ärligt talat, vad begär dom av mig om de kommer in som en virvelstorm, kastar sig ner på alla fyra för att busa med mig.. HALLÅÅÅ liksom. Skitakul var det iaf! Sen sov jag som en liten gris (enligt hussematte snarkar jag.. Jag kommer dock aldrig att erkänna..).  

Hussematte tycker att jag är lite besvärlig med bajsandet.. Det ska ske inom ett visst område, annars kommer det inne.. Men jag tror att ni förstår mig där ute. Har man väl hittat ett ställe, varför då gå till någon annan toalett? O jag menar, det är ju inte så att det ligger långt ifrån vårt hem. Man ser tillomed det från mitt utsiktsställe.



Nu har jag precis kommit in från en kvällspromenad. Gött att röra på sig!

Tårar...

Jag kan inte förstå att man kan bli så "beroende" av en tv-serie som jag är just nu. Det är inte vilken serie som helst, vi snackar om Grey´s Anatomy

 George, vars far dog i dagens avsnitt.

Det är äkta på något vis, man lär känna rollfigurerna och lider med dom samtidigt som man skrattar med dom. Mina damer och herrar, denna serie har fångat mig! Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp. Bara ett halvår kvar!

Förstår inte!

Tjenixen!

Nu ligger jag på mitt täcke framför tvn och snusar.. Får ju inte sova uppe hos hussematte så det var bäst för dom att dom fixade något mjukt till mig.. Annars så.... Annars så.... Hmmm, hade jag slickat ihjäl dom...

Idag har matte varit iväg några timmar så jag och Husse har fått sköta hemmet. Det gör vi bra! Mest har vi väl legat och slappat om jag ska vara helt ärlig, ska få besök ikväll av mormor, morfar och moster så det gäller att sova så man är lagom utvilad och laddad till deras ankomst!

EN sak MÅSTE jag säga! Hrm... De har KLIPPT mina naglar :o( och då blev jag faktiskt rätt så irriterad, försökte pipa så att grannarna skulle flyga in och rädda mig men det hjälpte inte, så jag fick ta till de naglar som inte var klippta och kämpa.. Jag kämpade verkligen som en GNU... Men de lyckades ändå.. Hmmmh

Och när husse hade varit och handlat(när matte hade kommit hem) så hade han goooooda grejor i påsarna. Påsarna ja... Hahahahaha de var himla kul att leka med, de prasslar så härligt! Överst låg en nygrillad kyckling... Men det blev inget för mig.. INGET ALLS... Precis som att inte jag vill ha något som luktar så smarrigt? Tänk om!!

Höres!

Maskrosor

Hmm, jag såg bilder på min brorsa (http://lillelix.wordpress.com/) i ett gult maskroshav idag... Men HALLÅÅÅ *hrm* de jag har sett har bara varit gråa! Hur blir det så här? O dom liksom försvinner när jag försöker jaga dom.. Mystiska växter tycker jag! Vi har varit ute och busat och jag har kissat... IGEN!

Nog sista inlägget för kvällen, vattnet kallar!

Atlas talar

Dagen började precis som vanligt med mamma och husse och matte. MEN!! Vid elva-tiden skedde något drastiskt. Det kom ett par från Helsingborg som skrev på en massa papper och fick mat och märgben av husse... Detta var inte det värsta... De TOG med mig också!!! Hallååå?? Själv trodde jag att jag var gammelmattes och husses nya satsning men tydligen INTE! *fnys*

I vilket fall som helst så fick jag sitta framme hos matte den första biten av resan. Ingen har någonsin berättat för mig att det finns så mycket roliga saker i en bil, och att kolla ut på träden (?) som svischar förbi... Fantastiskt. Bättre än bio. Matte orkade inte med mig hela resan, hon påstår att jag rev henne med mina klor, men hallå.... MINA naglar är iaf längre än hennes.. Så de så!

Jag slocknade under den andra halvan (säg inte det till någon) av resan, men husse och matte trodde nog bara att jag "vilade mig". ;)

När vi kom hem, satte de på mig en hemsk sak... Ett HALSBAND, jag menar hur skönt är det med ett läderhalsband som är nytt??? DÅLIG STIL!

Jag tycker iaf om att vara ute i regnet o plaska lite, hehe ;) Så det var ju fram med handduken innan jag fick komma in.... *Moahahahaha*

Inne i lägenheten hände följande:

* Jag sprang runt  lägenheten fem gånger (det går verkligen att springa RUNT!!!)  Fantastiskt kul, o det tyckte även husse... Vi jagade varandra fram och tillbaka.. Det gillar vi!

* Mat var jag inte  alls sugen på, uärk!! Det enda som serverades var ju torrt som jord... Usch o fy! Skånskt vatten däremot, det är den nya favoriten!!

* Balkongen är URFRÄCK! Jag kan stå och titta ner på folket som går låååångt där nere, fastän jag är liten.. Haha, tji fick ni! Jag ser ALLT :D (Förresten, skorna passade inte.. Men det vet man ju inte om man inte testar!)
          Husse sitter ute på balkongen med mig


* Matte och husse hade med sig något skitben till mig, så de fick några märgben av Sven-Erik.. Han är snäll, för det tycker jag om.. (Han kanske känner mig??) Det har jag iaf tuggat på.



* Dom hade köpt en boll som PIPER till mig, hmm.. Fick skydd av matte,
för den ANGREP iaf MIG 
                                                                                                                                                                                                                                                                                         

När vi hade avverkat allt detta, ja.. Då blev jag liiite (observera LITE) trött och somnade under bordet medan de andra låg i soffan. Mattan är bra mycket skönare än soffan! (Maria: Han fick inte ligga i soffan och nöjde sig då med mattan ;o)) När jag sen lyfte på huvudet... blev det fart på folket kan jag meddela... Husse fick inte vila längre utan kutade och tog på sig jackan, slängde på mig halsbandet och nästan hoppade nedför trapporna med mig i famnen. Väl ute så kissade jag givetvis på ett lämpligt ställe och sen bar det av in igen... De har nog svårt för att bestämma sig vad de ska göra.. KNAS!

Hur som helst så trivs jag nog rätt så bra, har hittat min säng och ligger och myser lite där nu.


Höres!

Med sårig nos...

...är det med glädje som jag låter er veta att PBL-arbetet nu är inlämnat och att min sista VFT-dag var idag.

Men lite vemod känner jag, har trivts enormt bra i den klass jag har varit! Ska dit på skolavslutningen och för att visa vår lille guldklimp.

Imorn är det pararbete som gäller och vad mer kan man säga än att det kommer kännas skönt när klockan är 16.00 imorn och det är färdigt. Då är det nämnligen bara hem som gäller för att fixa de sista grejorna innan vår lilleman kommer hem till oss!

Såg precis på Saras kök på SVT, gillar matprogram, men vem är förtjust i hennes sidekick? Barnsligare människa får man leta efter, men visst är det tur att vi alla är olika?!


Egentligen borde det finnas ett botemedel mot såriga näsor, jag förstår verkligen att barnen gråter när man torkar deras näsa för 20:e gången samma dag. Hädanefter kommer jag att tänka på det! Tro mig

Missa inte Ghost whisperer klockan 21.00 på tv4.
Fantastisk underhållning!

Olägligt...

Varför är det så att man blir sjuk när man har mängder att göra i skolan? Blir nästan andfådd bara av att sitta här.

Det jobbiga med denna situationen är att samvetet också kommer in, de andra fixar medan jag sitter här och tycker synd om mig själv.

Visst! Alla kan bli sjuka, jag menar inget annat, men varför just nu? Det är nog det som stör mig mest.

Får se om jag orkar ta upp grejorna som ska  vara klara denna veckan, det hade varit skönt!

Återkommer med rapport!

PuH!!

Värmen är total, riktigt tryckande, äcklig värme. Det hjälper inte heller att öppna i hela lägenheten, det blir nästan motsatt effekt.. Men vi ska inte klaga..

Idag är det tänkt att jag ska göra undan en del skolarbete, har redan startat plus att jag försöker göra en del marktjänst här hemma också.

Fick anmälan till valpkurs idag, den femte juni börjar vi och de små ska få följa med veckan efter.. Då är han elva veckor. Känns avlägset!

Intensiv

Klockan 17 var det så dags för sista träningen för denna veckan. WOW säger jag bara, för det första har träningsvärken ännu inte gett med sig från i fredags, för det andra var det dags att testa vingarna i ett intensivpass!
Det gav mig mycket, men jag tyckte synd om E som följde med mig o S för att träna. Inte lätt att komma in i det så snabbt när man varit utan det en längre tid.

Otroligt vad träningen gör med humöret! Laddad för utmaningar, låt dom komma bara!

Nu är det dags att ta i med hårdhandskarna och verkligen bli duktig på att laga god och näringsrik mat.

Jamie Olivers program är inte helt fel!


Sex dagar

På dessa dagar ska jag hinna redovisa/lämna in tre arbeten. En mindre o två större.

Lär vara helt slut på lördag, då vi hämtar dunbollen.. Haha, har inte en aning om hur han ser ut just nu, men antar att han växer och frodas som aldrig förr.



Lär bli en omställning, ett extra liv, en familjemedlem att tänka på. Vi blir en familj.

Idag har jag ännu en mellandag, imorn lär jag ha en del att göra. Man förtjänar faktiskt att få andas lite ibland.

Snart sommar!




Nu så...

... är det klart med mentorsbesöket för denna terminen, hon verkade rätt så nöjd. Hade inte så mycket att anmärka på, nästa termin ska jag alltså befinna mig i en F-2 klass. Spännande, mycket mindre än mina stora femmor ju. Saknar dom nästan redan (trots att vi kommer ses imorn).

Förberedelserna för Atlas rullar på, det enda vi har kvar att köpa är mat- och vattenskålar. Ska vi ha med ställning eller utan? Ett mysterium!


Inköpsstart

Jaha, då har man börjat beta av den långa listan på hundgrejor som man ska skaffa hem innan lillmannen kommer. Hööks hade inte så mycket som vi trodde, visst måste det finnas någon hundshop här i stan?

Har dessutom hunnit med att ligga på viskängen och sola, tränat medel på friskis och pluggat. En bra dag!

111245-4


Sommar och sol

Nåja, det känns som det i alla fall. Har ännu inte varit ute idag, fixar lite här hemma så att J slipper det. Han gör ju tillräckligt här ändå!

Har börjat med en lista på saker vi ska köpa innan Atlas anländer, där är rätt många grejor.. Hmmm :o)  Men lika bra att ha det hemma så man inte står där om något skulle hända.

Lite Lars Winnerbäck till inneverksamhet förgyller tillvaron. Äkta!

Ledig för stunden

Solen lyser och det är fantastiskt fint väder ute, varmt och gott. Ändå sitter man inne och gör ingenting. Tröttheten är total, vilodag idag.

Helgen bjuder på fint väder. När hörde vi det sist? Är det så att sommaren också blir fin nu när vi har en fin vår? Håller tummarna!

Nu ska jag försöka traggla mig igenom mina böcker som jag ska läsa.

Ha en bra dag!

Valborgsfirande

Igår var det den värsta "supardagen" i Sverige. Fler och fler ungdomar får tag på sprit, överallt och ingenstans ifrån. Hur fungerar det egentligen i dagens samhälle, är sprit lika med att ha kul och att vara "inne"?

Själv var jag och J i Halmstad med några kompisar och körde go-cart, därefter var det grillning hos några av dom. Visst blev det sprit, men spritfest? Långt därifrån!