Sökträning!

Igår vid halv tio tiden på förmiddagen, begav vi oss iväg till Vrams Gunnarstorps skogar. Där beslöt vi oss för att testa sök. Tanken var att han skulle leta upp oss alltså. Vilket han verkligen gjorde! Nästa gång är det handskar som gäller och att lägga ut ett spår som han ska få nosa upp.

Vi hade två härliga timmar i skogen! Vi vadade i bäckar (Atlas fattade inte att det var så djupt.. hehe han blev rejält överraskad.. :oP) klättrade över träd, rullade oss i lövhögar (läs Atlas) letade godis i träd (problemlösning som fungerar!). O så gick vi förstås vilse.. Men! Tanken var att vi skulle vara ute i ca två timmar för att sen köra och hämta den beställda maten, och visst var vi det! Atlas var oerhört trött efter rundan!

Det jag tyckte var skönt var att ha honom i spårlinan när vi gick i skogen, han kunde springa i princip som han ville (han brukar inte springa långt bort från oss) och vi kunde träna på att ha kontroll på honom när det exempelvis dyker upp rådjur... För det gjorde det! Kul, men han stannade och kom till oss.. Med slak spårlina, så nåt måste vi ju göra rätt ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback