Youtube-en guldgruva!



Av någon konstig anledning har jag haft denna låten i huvudet ett par dagar. Men inte har jag vetat hur den fortsätter efter "aj aj aj, det bultar och det bankar...." :o) Nu vet jag!

Hoppas solen skiner hos er, om inte utifrån, så inifrån! Förbered er för handbollsfinalen nu!

Dolly Parton!



Japp, i sommar ska vi se henne. Tror att detta året kommer bli det bästa på länge! Ser framemot morgondagen!

Lekstund med Siggebus!

Japp, idag har vi hunnit med en skön lekstund med Sigge, en tre/fyra (?) månaders goldenpuppe :o)

                                                                         
Haha, kom och ta mig om du kan..

 
                     Vi var ute i en tom (!) fårhage som är rätt så blöt, det visar sig framför allt på Sigge som fick åka hem till oss och ta en dusch innan de skulle fortsätta sin dag i Höganäs :o)

                                     
Killarna sitter fint och poserar för mig. En aning jobbigt var det, det tog ju så lång tid ;o)

Bättre nu trots allt!

Japp, den värsta stormen är över. J har varit så bra och tagit hand om både mig och Atlas idag. Skönt! Har ätit skorpor och druckit the. Inte helt fel!

Men vad jobbigt det blir helt plötsligt när man inte orkar göra så mycket. Bara att ta sig till soffan från sängen (fem meter) var påfrestande!

Vi har hur som helst haft en lugn och skön kväll med mycket mys! Lille Atlas har verkligen bara haft en "slappedag" idag. Får ta ut honom på en rejäl runda imorn!

Sov gott alla ni där ute,  och ni som är pigga och glada..

Ta en tequila för mig också ;o)  

              

Kräkattack!

Ja, idag mår jag inge vidare tyvärr! Åt inte ordentligt på dagen igår men desto mer på kvällen. Det straffar sig nu... Att jag aldrig lär mig :oP Men men, jag lever och tittar på TV. Snart är det ju handboll på tv4! Hoppas jag fixar att se hela bara!

Idag kommer stormen in över land säger dom.. Skönt att man är inne ;o)

Ha en fantastisk lördag med era nära och kära!

Bröllop överallt och ingenstans..!

Ja, många är det som ska gifta sig eller som känner någon som ska gifta sig eller någon som känner någon som känner någon som ska gifta sig osv. Jag vill också gå på bröllop ;o) Inte gifta mig, inte nu. Men min klänning vet jag redan hur den ska se ut.. Det du! Haha
 Bilden är tagen
härifrån

Tomt i energidepån!

Japp, nu känns det verkligen att det är fredag. Brukar inte känna av det annars då vi har så olika tider i skolan, men denna veckan har jag faktiskt (!) varit igång varje dag och det känns!

Jag är dock på toppenhumör ändå och längtar verkligen tills ikväll då vi ska hem till mor o far och äta langos (ja, det är ju fredag ;o)) och bara ta det lugnt framför !På spåret!

Kom precis hem från träningen (bröst, axlar, rygg och lite mage har otrolig träningsvärk i magen :o)) men till en tom lägenhet... Och Js telefon ligger hem.. Super ;o)

Kan undra vart mina killar håller huuuus!!

Hjälp med html-koder!

Ja, jag skulle gärna vilja ha lite hjälp med utseendet på min blogg! Jag vet att det säkert inte många som är intresserade av att göra det till en massa annat folk. Men att fråga skadar ju inte, eller hur ;o) Så, om någon läser detta som är en jäkel på html-koder, hör av dig antingen i kommentarerna här på bloggen eller till min mail; [email protected]

Heja Sverige nu mot Tyskland!

Lyxen idag...

...är att håret är nyfixat. Oj vad skönt! Nu ska det bara tvättas ett par gånger och stylas lite så är det precis som jag vill ha det (får jag hoppas ;o)). Är supernöjd nu i alla fall och hoppas att det fortsätter så! Mörkt och rätt så kort!

Mentorsdagen idag var mycket givande! Vi diskuterade om mobbning och förebyggande åtgärder som kan göras från förskolan och upp i skolan. Känns positivt och är laddad inför praktiken som kommer nu de nästkommande tre veckorna. Då ska jag vara med 1-3 åringar på en alldeles nyöppnad avdelning. Jag får alltså vara med alldeles från början med inskolningar och hela baletten. Spännande!

Ikväll är det handbolls-EM Sverige-Tyskland klockan 19.15 på tv4. Heja fram våra grabbar!

Betydelsen av rakade ben och...

målade tånaglar är otrolig egentligen. Trodde jag aldrig! Efter träningen har jag så mycket energi och har fixat ögonbryn, ansikte (peeling+kräm m.m.), ben och tånaglar (RÖDA). Ska dessutom använda mig av bodylotion. Inte varje dag det görs tyvärr, men oj vad skönt att ha tid och ORK att skämma bort sin kropp! Det gör att man orkar mer (inbillar jag mig ;o))

Ikväll är det dags att göra vid mat till imorn. Då ska jag ner till Malmö för mentorsträff, efter det väntar ännu mer lyx. Klippning och färgning av hår. Åh vad jag längtar! :o)

Ha en fantastisk kväll och tro på dig själv och det du gör!

Illamående och kaloriförbränning!

Japp, idag var det gymet som gällde (igen!). Dock blev det koncentration på konditionsträning/förbränning idag med mage som avslutning. Det var riktigt hårt idag! Är stolt över mig själv att jag pallade med det, känner absolut av det nu när jag sitter hemma i lugn och ro. Illamående! Men, jag klagar inte.. Efter lite vila, så mår man bra igen, piggare och gladare än förrut!

Har dessutom avverkat en praktikdag idag, känner att våren 08 kommer bli något utöver det vanliga! Härligt och spännande!!

Skicka iväg ett sms till den du tänker på!

Nybörjare på gymet!

Japp, det är jag det :o) Vi var och tränade idag tillsammans med resten av Helsingborg (kändes det som). Men det gick bra, övningarna gick smärtfritt (nåja, det gick som det skulle) och "mina" maskiner blev lediga rätt så fort. Idag var det biceps, triceps, ben och mage som stod på schemat.

Jag hade noll energi när vi cyklade (!) ner, men väl nere kom energin tillbaka konstigt nog. Känns inte helt fel att trivas där nere ;o) Beach 2008 here I come!

Nu är det middag som gäller för oss här hemma, antagligen ska vi väl se på Cesar på tv4+ som börjar kl. 20.00. Ha en skön måndagskväll!


Helgen i Falkenberg med singstar och guitarhero (?)

Helgen som nu går mot sitt slut har spenderats i Falkenberg hos Js mor och far. Vi har hunnit med att ta det lugnt mellan vänner/familj träffarna. Skönt!!! Kan inte förstå att Singstar och guitarhero (?) kan vara så otroligt kul ;o)

Imorgon är det dags för ny kurs med nya möjligheter!

Bjuder på några bilder på Atlas som J tagit när de varit ute i en närliggande skog!









Vår lille kille börjar bli en stor grabb ;o)

Ha en bra söndagskväll, ladda inför ny vecka med nya möjligheter!

Bilderna!

  Här sitter han på självaste julafton med "sin" pakethög

                 
Här har han fått lov att ta ett paket och öppna den. Konstigt när man sagt till honom under hela dagen att låta paketerna under granen vara ifred ;o)



 Nyårsfirande med grabbarna Enzo och Tyson. Enzo är ur bild, under bordet :o)

 Såg rätt så mysigt ut!

 Här är de samlade alla tre. En aning skillnad i storlek mellan Enzo och Atlas... Men bara en aning ;o)

Jag lovar!

Bilder på lillkillen dyker upp inom en snar framtid! Jag lovar :o)

Sätt nu er i soffan eller lägg er i sängen och slappna av! Bättre start på det nya året finns väl inte :o)

Nytt år, ny månad, nya drömmar!

Detta året har gått otroligt fort. Vi fick tillökning i maj i form av en fyrbent gul liten sak. Busig till tusen men oj vilken härlig kille!

Hösten som jag trodde skulle vara den segaste i mitt liv, blev det också. Samtidigt gick den så fort! Vi har hunnit med att umgås med våra kära familjer och vänner och även att ta till vara på den tid vi varit ensamma och kunnat ta det lugnt.

Nu är det nya tag som gäller! Jag ska på nytt praktikställe, nya kursen startar den 21 januari, träningen ska igång igen efter julledigheten (har dessutom passat på att åka på en två veckors förkylning, tur jag är ledig!), maten ska tillbaka till där den var innan (sötsaker/godis endast en dag/veckan), Dolly Parton konsert är inbokad, likaså Lars Winnerbäck som turnéstartar i Helsingborg, Atlas ska få nytt foder så han växer till sig lite, utställningar blir det kanske någon också, födelsedagsfester är inbokade och Stockholmsresa kanske blir av. Vi spar dessutom till en Londonresa i april-maj. Det ska bli härligt!

Som ni märker är året fullt med möjligheter och underbara träffar och händelser med/för våra vänner (två ska ha barn i april och juni).

Jag önskar att ni alla har en positiv syn på året som följer. Tänk på möjligheten istället för hinder!

Gott Nytt År  2008!