Vår lille prins!

När vi närmade oss pensionatet som Atlas varit på nu de senaste dagarna började hjärtat slå en aning. Vad säger dem om honom? Hur är han när vi hämtar honom? Har han ätit osv osv.. Tusen tankar med andra ord. Kan tänka mig att det kan jämföras med att lämna bort ett barn på förskola (ungefär).

Hur som helst så kom vi dit och J gick för att se om A var ute i "sin" rastgård. Det var han! Så vi kollade in honom snabbt (han såg så fin ut!) och gick in på pensionatet.

De sa att A varit jättestressad hela första dagen så han hade fått lite särbehandling och fått gå ut och gå en extra runda. Ute gick det nämligen bra! De informerade oss om att han inte gillar bollar särskilt mycket utan han ville hellre lukta. Med tanke på att han aldrig varit på ett ställe där det passerar så många hundar förrut, tyckte vi inte att det var särskilt konstigt. Jag menar, en könsmogen hane plus en massa dofter, hello heaven ;o)

Han hade morrat lite när de skulle ta ut honom från hans box på kvällen, men raggen och kroppshållningen visade tydligen att han var rädd.. Vår lille kille!

Maten hade han inte ätit av överhuvudtaget (inte så konstigt egentligen), så om han var tunn innan kan vi ju säga att han inte är särskilt grov nu ;o) Stackars killen, han slängde i sig maten när vi kom hem!

Vi vet ännu inte exakt hur A har tyckt om pensionatet då det har varit så många intryck nu dessa dagarna, så vi har faktiskt redan nu bokat in några gånger till. Då lär vi ju nästan märka om han vill gå in där eller inte. Hoppas så att han kan trivas där, det är ju verkligen en perfekt lösning för oss när vi vill ut och resa eller om vi ska bort bara några dagar!

Nu ligger lillprinsen och sover jämte husse som ska jobba inatt. Ser inte helt fel ut :o) Oj vad jag är glad för att just dem är mina!

Kommentarer
Postat av: J

Och Vi är så glada att just Du är våran. Puss

2008-04-03 @ 00:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback