Lek, lek o åter lek!

Yes! Vi har blivit ett gäng som träffas varje vecka och leker. Ibland är vi upp till 10-12 st. hundar i olika storlekar, kön och ålder. Snacka om nyttig för Atte! ;o) Han lär sig för varje gång vi är där att man får mer kompisar ju försiktigare man är när man tar första kontakten.. Första gången rusade han nämligen in och var allmänt störig, men nu springer han runt och luktar och har sig precis som man ska :o) dessutom roligt att se hur han "utmanar" hanarna.. Han är ju unghund och ska ju utmana, han får dock inte alltid som han vill.  

För första gången på ett tag äter han nu sin mat... (ta i trä) Det tråkiga är dock att han inte går upp något i vikt, antar att det inte är rätt sammansättning för hans del. Typiskt när man hittat något han gillar! Vi har maten framme hela tiden och på morgonen när vi vaknar så är maten slut. Då är det roligt att stiga upp och fylla på matskålen :)

Hösten är verkligen Attes årstid.. Oj vad mycket mer energi han har nu om man jämför med i somras (naturligt!), mycket spralligare och allmänt busigare. På gott och ont :)