Haha! Jag säger bara...

Björn Gustafsson... :o) En härlig prick!

Eurovision...

Ja, vad säger man egentligen.. Kanske är det inte lönt att satsa på några fler europeiska resor när tävlingen ser ut som den gör.. Det skulle varit krav på engelska texter, tyvärr försvinner ju en del av charmen, men 90% av låtarna förstår man ju inte...

Stackars Charlotte.. Hon förtjänade ett bättre öde!

Vår dag!

Idag har vi haft en fantastiskt underbar dag! Vi startade hemifrån vid elva och körde till apoteket, därefter körde vi till maxi för att köpa lite fika :o) o sen var det dags att köra till Kullen!

Väl där gick vi en promenad och hittade ett fint fikaställe där vi kunde sitta ostört och mumsa och njuta av utsikten!






                                                                                    


Atlas blev lite otålig ibland ;o)



Därefter gick vi på en riktig tracking med brännässlor, taggiga buskar och säkerligen en massa fästingar ;o) Spännande var det hur som helst och A sprang runt som en dåre ( i lina).



 
♥    ♥






Jag säger det igen.. Fantastisk dag :o)

Vi kom hem vid halv fem o nu har vi ätit alla tre (A har dessutom fått penicillin) o J o A ligger och sover :o) Jag själv tänkte ta itu med lite tentalitteratur som måste läsas!

 Ha en superbra kväll och sänd en tanke till någon du inte hört av på länge! ♥

Bilden som jag lovat!

A ligger och spanar ut på människorna/djuren som rör sig utanför hans utsiktsfönster :o)

 
Är han inte fin så säg :o)

God morgon alla pigga och glada!

Hoppas att de flesta av er där ute sover gott! Själv vaknade jag för en timme sen (ca) av att A gick runt sängen hela tiden, fram och tillbaka fram och tillbaka.. Släppte ut honom i hela lägenheten, det hjälpte inte. Fortfarande orolig. Jag gick upp och tog på mig kläder för att kunna gå ut med honom. När vi väl var ute så sprang han i princip till närmsta grästuva och satte sig.. Stackaren var lös i magen. Aldrig har han gnällt på nätterna för att gå ut, om man bortser från en gång när vi precis fått honom. Annars sover han skönt precis som vi ;o) Känns otroligt skönt att veta att han kommer till oss och säger till om det är något som inte stämmer, som det tydligen inte gjorde nu.

Nåja, jag ska inte vara uppe längre nu. Brukar inte ha några problem med att somna om, tror inte jag har det nu heller ;o) Tycker dessutom att halv fyra är lite tidigt för att gå upp ;o)

Vi ses i dimmorna!

Uppdateringen...

Ja, den stinker. Har mycket att göra i skolan och är helt slut efter ett års pluggande. Orkar därför inte skriva en massa när jag kommer hem. Har jag inte något att skriva om så blir det heller inge kul att läsa. J tog några roliga bilder på vår lille kille för någon dag sen när han ligger och tittar ut från balkongen. Ska lägga ut dom här!

Nu är det schlager och givetvis håller jag på Charlotte!

Tack!

Tack för alla gratulationer både här och på övriga sätt :o) Känns fortfarande konstigt att ha en ring på vänsterhanden.. :o)

Det blev en ring!

Igår fick jag order av J att vara redo att bege mig kl. 17.30. Fram tills dess gjordes det en rad förberedelser i köket som jag inte fick lov att vara närvarande vid. Jag som är så otroligt nyfiken höll på att gå i bitar!

Kl. 17.45 satte vi oss på bussen och åkte ner till Knutpunkten och fortsatte sedan till fots till gröningen. Där packades engångsgrillen upp och vinet hälldes upp. Vi satte oss ner på filten och J sa otroligt fina saker till mig och jag blev så otroligt rörd! För privat att skriva här, men oj vilken fästman (!) ;o) jag har! Han plockade därefter fram ringarna och  satte min på mitt finger och jag gjorde det samma med hans ring på hans finger. Mmm, så härligt! Kändes verkligen som att vi var ensamma i hela världen när vi satt där på filten och tillkännagav vår starka kärlek för varandra. Fantastiskt!

Till förrätt blev det kräftstjärtar med vitlök, huvudrätten bestod av grillade kotletter som legat i en supergod marinad! Till köttet blev det en potatisgratäng och hemmagjord vitlöksbaguette (som grillades för att smöret skulle smälta.) Hur mumsigt som helst! Efterrätten bestod av jordgubbar, grädde och socker. Behöver jag säga att vi var mätta och nöjda när vi ätit upp?

Dessutom hade J med sig lite snacks som vi kunde ha efter all maten!

Hela vår lilla familj var på plats, alltså även Atlas :o) Efter nån timme åkte vi sedan bussen hem igen, men nu som nyförlovade. Underbart!

Hoppas ni får en underbar helg! Det ska jag ha!

Att rensa en garderob...

Visst låter det lätt som en plätt? Kanske tar det en timme om man är långsam och drar ut precis alla kläder och kanske också provar en del.. Men jag ska säga er, två och en halv timme har jag nu packat upp sommarkläder (från sopsäck  som varit i källaren) och provat alla plagg som var där. En del la jag på "spar", jag satsar ju på viktminskning! En del gick i skänk/slänghögen. Kjolar har jag inte många av såg jag och inte heller shorts, trekvartsbyxor däremot har jag så jag kan odla med, så där är det ingen brådska.. Känns rätt så skönt faktiskt :o)

Nåja, när jag provat alla sommarkläder och gjort upp högar, var det tid för de kläder som redan var i garderoben. En del "gamla" guldkorn fick gå till skänkhögen. Riktigt söta grejer, men en S kommer jag ju aldrig bli hur mycket jag än kämpar. Satsar på stl M ;o)

Funderar på om jag ska ge bort kläderna till ett kusinbarn (14 år), men grejen är att kläderna inte är sorterade. Och imorn hinns det inte med och inte heller lördag och söndag ska vi dit. Jag får kanske fundera vidare.

Nu ska jag i alla fall sova, har riktigt ont i ryggen och börjar bli lite trött. Det tar på krafterna att prova kläder och sortera i två och en halv timme. Snart kommer dessutom min J hem :o)


Vår lille skrutt!

Vår lille plutt ligger just nu och sover. Han är riktigt slö när det är så varmt som det är nu. Såren läker fint men vi sprutar aloe vera på för att vara på den säkra sidan. Inte kul med infektion i kroppen ju!

Dessutom är han fortfarande så jäkla kräsen och vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Ska nog upp till Älmhult till vår uppfödare till helgen. Han ska förmodligen passa lillplutten när vi är på konfirmation. Ska passa på att fråga honom om mat också. Inte kul att han är så tunn, tror snart att tikarna växer om honom ;o)

Du blir vad du äter..

Tittar på trean just nu där dom visar Du är vad du äter. Jag blir rent förskräckt. Varför inser man inte att det går utför? Hon har i och för sig anmält sig till programmet, men innan dess då? Jag menar, hon som är där nu vill bli polis men har inte möjlighet till det på grund av sin mathållning/vikt. Inte låter man väl maten stoppa en från sina drömmar?

Själv har jag börjat få bättre koll på min mat, har inte längre ångest när jag äter en glass eller någonting annat som anses onyttigt. Jag går sakta men säkert ner i vikt och det känns riktigt bra!

Hur har ni det med maten?


Jaha, snacka om oväntat!

Hela denna terminen har jag känt att praktiken inte riktigt gått min väg. Visst har jag trivts bra på ställena o så, men det har varit något som inte riktigt stämde. Har trots detta fullföljt hela praktiken och ska nu ha de två sista fältdagarna i nästa vecka.

Nu till saken, var på den sista mentorsträffen idag och redovisade en uppgift och fick därefter betyg.. Betyget som jag fick? Hmm, jo jag fick VG. För mig är detta helt obegripligt och jag förstår det verkligen inte. Kanske har det betytt någonting att jag verkligen suttit ner och försökt hela terminen trots allt.. Helt otroligt! Jag är hur som helst döglad och ska ner till mor och far alldeles strax och äta grillat. Kan det bli bättre? ;o)

Sommarvärme och tråkigt samtal!

Japp, jag (vi) tänker på dig/er och är glada för att ni var så envisa och begärde prover fastän det inte ansågs som nödvändigt.. Nu kan man stoppa det i tid utan att det blir alltför stor skada

Atlas en austronaut

Jajemen.. Vår prins går omkring hemma med en tratt runt huvudet och är allmänt trött på det. Han piper och är riktigt olycklig. Anledningen till att han har den är följande:

A och husse var ute och cyklade när de mötte en hund, mötet gick bra. Precis när de hade passerat den andre hunden, släppte tanten efter på dennes koppel och hunden flög då fram mot Atlas. Atlas ville då kolla in hunden lite närmre. Problemet var att han och husse fortfarande cyklade. Resultatet blev att A fastnade i det bakre cykelhjulet och husse fick dra loss Atlas ben. A fick skrapsår på vänster fram.

De på akuten sa att vi skulle hem och avvakta då han inte haltade eller så. (Vi slapp alltså betala 2000 kr för att de skulle spola rent det, det kunde vi göra hemma.) Vi skulle bara se till att han inte slickade på sina sår.. Tack för den televerket! ;o) Så nu har han en tratt ibland, men såren läker fint, så han behöver den nog inte många dagar som tur är :o)