Atlas en austronaut

Jajemen.. Vår prins går omkring hemma med en tratt runt huvudet och är allmänt trött på det. Han piper och är riktigt olycklig. Anledningen till att han har den är följande:

A och husse var ute och cyklade när de mötte en hund, mötet gick bra. Precis när de hade passerat den andre hunden, släppte tanten efter på dennes koppel och hunden flög då fram mot Atlas. Atlas ville då kolla in hunden lite närmre. Problemet var att han och husse fortfarande cyklade. Resultatet blev att A fastnade i det bakre cykelhjulet och husse fick dra loss Atlas ben. A fick skrapsår på vänster fram.

De på akuten sa att vi skulle hem och avvakta då han inte haltade eller så. (Vi slapp alltså betala 2000 kr för att de skulle spola rent det, det kunde vi göra hemma.) Vi skulle bara se till att han inte slickade på sina sår.. Tack för den televerket! ;o) Så nu har han en tratt ibland, men såren läker fint, så han behöver den nog inte många dagar som tur är :o)

Kommentarer
Postat av: Leo

Min matte hälsar att hon hade förmodligen försökt kränga cykeln runt halsen på tantaluringen.Vi har nämligen ett eget privat uppror mot folk som inte kan hålla reda på sina hundar.Krya på dig nu grabben!//Pappa

Postat av: Atlas

Tack snälle far! Visst borde man trycka in de olydiga fjantarna i cykelhjul. Bra idé! Ska absolut testa nästa gång :o)

2008-05-08 @ 17:49:07
URL: http://kerstinmarias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback