Lek, lek o åter lek!

Yes! Vi har blivit ett gäng som träffas varje vecka och leker. Ibland är vi upp till 10-12 st. hundar i olika storlekar, kön och ålder. Snacka om nyttig för Atte! ;o) Han lär sig för varje gång vi är där att man får mer kompisar ju försiktigare man är när man tar första kontakten.. Första gången rusade han nämligen in och var allmänt störig, men nu springer han runt och luktar och har sig precis som man ska :o) dessutom roligt att se hur han "utmanar" hanarna.. Han är ju unghund och ska ju utmana, han får dock inte alltid som han vill.  

För första gången på ett tag äter han nu sin mat... (ta i trä) Det tråkiga är dock att han inte går upp något i vikt, antar att det inte är rätt sammansättning för hans del. Typiskt när man hittat något han gillar! Vi har maten framme hela tiden och på morgonen när vi vaknar så är maten slut. Då är det roligt att stiga upp och fylla på matskålen :)

Hösten är verkligen Attes årstid.. Oj vad mycket mer energi han har nu om man jämför med i somras (naturligt!), mycket spralligare och allmänt busigare. På gott och ont :)

Kommentarer
Postat av: Lix matte

Kul med nytt inlägg! :D

Och kul med ett så stort kompisgäng, blir lite avis faktiskt, här är det knappt några som vågar leka med Lix (har ett par stycken dock). :)

Jag har precis börjat med Oliver's Petfood till Lix (himla bekvämt, de kör hem det till dörren) och så här långt verkar det gå bra. Håller tummarna för att det håller i sig.

Ha det så bra! :D

Postat av: Maria

Ja, det är superkul att vi funnit detta gäng :)Det hängde en lapp i somras om att en tjej ville ha leksällskap till sin hund. Varför tänkte inte vi på det? ;)Vågar de inte leka med honom? Trist som tusan! Det märks på vissa i "gänget" att de ser Atlas som lite farligare än de andra. Men vi anser att vi har hyffsad koll på honom o då litar de på oss. Plus att när de träffat honom några ggr så inser dom vilken positiv/social kille han egentligen är :) Lite klumpigare och mer framåt än de andra bara ;)Åh, vad bra att det fungerar! Du får uppdatera om han dessutom går upp i vikt av det, kanske är det värt att testa :)

2008-09-19 @ 11:42:15
URL: http://kerstinmarias.blogg.se/
Postat av: Leo och Texas matte

Ni kan nog vara lugna båda två. Leo börjar NU som först gå upp lite i vikt och grova på sig, och han fyllde ju fyra i somras. Ni få ha lite tålamod. Era killar kommer också att bli större...så småningom. Men jag vet! Det känns hopplöst och trist och tråkigt och man kan inte låta bli att noja lite.

Mötte deras bror Neo på Öland nu i höst, och han var inte speciellt grov han heller.Ha det gott!

2008-09-23 @ 08:32:12
URL: http://doggblogg.wordpress.com
Postat av: Lix matte

Har inte sett nåt vidare resultat på fodret, snarare tycker jag han blir mindre... =S Å andra sidan kutar han in i köket när han hör att maten skramlar ner i matskålen. =)

Men jag måste nog iväg och väga honom snart. Ibland lurar ögonen mig tydligen... =)Hoppas allt är bra med er! =D

2008-10-17 @ 23:04:32
URL: http://lillelix.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback