Ingen kennelträff :o(

Fick nyss reda på att det inte blir någon kennelträff för oss i slutet av juli. Himla synd är det! Har verkligen sett fram emot att få träffa massor med corsos och givetvis attes släktingar (+ ägare ;o)). Men det kommer fler tillfällen förhoppningsvis!

Visst blir det operation!

Nästa onsdag (16/7) har vi fått tid för operation. Vi tog nytt blodprov igår och ett värde hade sjunkit närmre det normala men ett värde (som vi inte vill ska stiga) har tyvärr stigit. Hon varnade oss för att om det stiger upp till 10 är det risk för cancer, han har än så länge en bit upp dit, men det känns ändå inte helt bra att det är just det värdet som stiger... Men! Det är givetvis ingenting, problemet försvinner med toncillerna!! :o)

Hoppas att han hinner kurera sig till kennelträffen, iaf så att vi kan vara med på träffen på lördagen, söndagen är inte lika viktigt :o)

Träning!

Yes!

Nyss hemkomna från Svedala där vi går på vår hundträning och där vi verkligen trivs så bra. Atte har helt klart börjat lystra mer till oss, samtidigt som jag skrev sist så är där ju en del att jobba på ;o) Men så länge man ser framsteg är det ju riktigt roligt att åka dit och dessutom träna även hemma!

Idag gick vi fot utan koppel för första gången, det mina damer och herrar är ett STORT framsteg för oss :o) Vi gick inte lösa hela tiden, men vi har påbörjat det! Känns så jäkla bra att vi också kan och inte bara alla dom med underlägsna hundar! Det finns alltså hopp ;o)

Operation?

Fortfarande är det ett frågetecken kring lillprins och hans mående, vi ska därför in på sjukhuset en gång till för att ta fler prover. Tycker inte att penicillinet han fick sist har hjälpt någonting i princip, frustar som en häst gör han :oP Mat äter han dock rätt så bra nu. Nu kanske vi kan börja bygga upp lite hull, hade vart fint ;o)

Hoppas ju så att vi slipper operation och att det bara var en infektion, vill ju så gärna vara med på kennelträff som vår uppfödare ska ha i slutet av juli. Då får vi ju träffa massor (förhoppningsvis) med släkt till prins. Ska bli skitskoj!