Mamma Mia!!

Tänkte inte på att redogöra för hur otroligt fantastisk denna musikal är.. Har god lust att se den ännu en gång. Det var som en riktigt bra film som man kan tänka sig se ett par gånger bara för att den är ljuvlig!

Nu återstår det att se om den får fortfarande spelas i London. De svenska texterna var nämligen rätt så svåra att sjunga med i.. O jag som älskar att sjunga :o)

Vi hade dessutom perfekta plaser! Vi kunde knappt tro våra ögon när vi såg var vi skulle sitta, tror i och för sig inte att någon hade jättedåliga platser, men man fick verkligen känslan av att föreställningen var unik och att den endast framfördes för ett par människor.

Nu är förberedningarna igång.. Tjejerna dyker inte upp förrän vid sju.. Men idag ska Maria vara förberedd o ute i god tid.. Haha, eller hur :o)  Jag ska göra mitt bästa i alla fall!

Hmm...

Jag tror att vi lyckades få den perfekta valpen hem till oss. Han är fjompig, söt, energisk, söt, nyfiken, söt, lite "vaktig", söt, social, söt.... Ja.. ALLT detta! :o) Kan det bli bättre? Tror knappast det.

Han vaktar mig om Johan jobbar natt, rätt så kärt. Bara det inte blir överdrivet, men han är så social och nyfiken så det vette tusan :o) Han tvekar ALDRIG att gå fram till någon när vi är ute och motionerar.. Men det har vi fått sätta stopp för, känns inte bra att han kutar fram till alla bara för att han vill prata.. En sak som vi också börjat med i motionsslingan är att han endast ska gå på vänster sida.. Förutom om det är mer fritt... Tro det eller ej, men det fungerar super!

Morgonmaten får han numera med filmjölk och det tar inte många minuter innan det befinner sig i buken.. Haha, han älskar allt som man kan äta (och även det som inte är tänkt för att äta). Såsom stenar, myror, flugor, mossa, gräs, KORV, löv, KASSLER, plast, GODIs (hund..), tidningar och slutligen TORRFODER... haha, det sista tackar vi för att han äter!

Vi glänste på valpkursen i tisdags i en NEJ-övning.. Alla (inkl. vi) trodde att han skulle norpa åt sig åtminstone en korvbit från burken, men nehej du! Den enda korv han fick var av mig för belöning för att han struntade i det andra..! Man blir ju nästan rörd till tårar ;o)

På midsommar så hade vi en 2-årig CC och en 4-årig Labrador hemma hos oss.. Lilleman skötte sig utmärkt och hittade genast en lekfarbror i CCn.. Haha, roligt att se.. Vår lille skit har ju inte en chans, men att ge sig existerar inte.. Han älskar dessutom att leka så kan det bli bättre? :o)

Ikväll ska tjejerna dyka upp hos mig och då ska vi äta och dricka gott och sen dra oss ner mot stan (om vi nu känner för det vill säga...). Hur som helst så ser jag fram emot att de dyker upp och att vi går mot en trevlig kväll!

Sommarlov+sol+valp

Vi lever! Som tur är :o) Vi växer och frodas och börjar så smått bli liite ojämna i kroppen (främst Atlas... ;o)). Men han är ju himla söt ändå.

Jag har nu officiellt sommarlov och jobbar några dagar här och där för att tjäna ihop en del pengar.. Det gillar vi!

Annars är det väldigt trist med regnet just nu, men vår käre fyrbenting trivs nog då han inte klarade av värmen särskilt bra hemma i vår lägenhet... Den blir rejält varm! Synd!

Imorgon åker jag, J + mina föräldrar till Göteborg där vi senare ska gå på en Mamma Mia föreställning.. Därefter ska vi sova på ett väldigt fint hotell.. Hmm, har tyvärr glömt vad det heter, visar bild senare. Behöver jag säga att jag ser fram emot det? :o)

Atlas ska vara hemma och ta det lugnt med farmor och farfar. J är faktiskt och hämtar sin mor på stationen i denna stund. Ska bli gott att äta lite mat och dricka vin och bara... Ja, NJUTA av helgen och det som komma ska :o)

Trevlig helg mina vänner!!

Äntligen!

Jag och J är fruktansvärt otekniska av oss båda två. Vi har därför stått i hallen i två månader så fort vi har behövt gå ut på internet. Vi kallade in förstärkning och A sa att denna vecka passade honom perfekt.

Han kommer hit, pratar lite med Atlas (och med oss) ;o) och sen ställer han sig vid datorn. Efter en kvart har han lyckats få igång vårt trådlösa internet och nu sitter jag äntligen i vardagsrummet och skriver igen..

Förstår inte att sådana grejor ska vara så fruktansvärt kluriga.. Det är för mig ett mysterium!

Men tack käre A för att du hade tid och ork att ta dig an oss :o) Det var mycket trevligt att ha dig här.. Det får inte gå åtta månader till nästa gång!

Ni andra därute, hoppas ni inte sitter inne i denna värmen!

Vår käre guling har äntligen somnat. Gissar att han är helt slut nu..

Sådär ja...

Då var det första året i Malmö avslutat.. Nåja, nästan iaf. Det som återstår nu är att fixa lite med mina VFT-inlämningar och att skriva en inlämning.. Fixar jag lätt.. *suck* :oP

Men vad har man för tankar efter ett år? För det första, har jag utvecklats enormt mycket detta året. Fått fler kontakter och helt enkelt varit vän med livet. Jag tog mitt körkort i höstas, allting klickade. Sista körbiljetten använde jag till uppvärmningen innan uppkörningen.. Bättre kunde det knappast varit :o)

Jag har lärt mig hur jag funger i grupp, beroende på de andra gruppdeltagarna.. Jag har förstått att jag läser till rätt sak.. Det sista är nästan det viktigaste, att känna att det ger mig något att plugga till lärare. Om ett år, har jag gått mer än hälften av min utbildning. Så inte ska man klaga.. Man ska ju njuta!

Efter denna vecka är det iaf sommarlov som gäller.. Ska väl försöka uppfostra min lille fjomp här hemma också. Ska iaf bli skönt att vara ledig och att kunna läsa dom böcker som jag känner för!

Nu ska jag tillbaka till verkligheten.. Och till böckerna!

På återseende!

Hrm...