Wohoo!

Idag har vi återigen gått i skolan. Innan dess var vi på hälsokontroll och Atlas är frisk som en nötkärna. Skönt! 14.2 kg väger han nu och går stadigt uppåt, det gillar vi!

I skolan idag var vi i skogen. Där var massa vatten och en tiger som de hade "planterat" ut. Atlas märkte inte den så vi fick gå tillbaka och sen fram igen för att han överhuvudtaget skulle se den. När han gjorde det, nosade han lite och gick vidare. Hmm, precis som att det är normalt med en stor "gose"tiger mitt i skogen :o)

Därefter skulle vi gå över en bäck, och det var spännande.. Tror vi måste introducera havet till honom ordentligt nu i veckan.. :o) Skoj!

På vägen tillbaka skulle vi träna inkallning, jag och J gick före och en instruktör höll i honom. När vi kallade släppte hon och han kommer springandes.. Det roliga i situationen är att han missbedömmer farten lite och stigens bredd så han flyger utför ett stup (litet och inte jättebrant) och blir otroligt förvånad. Varför har man inte kameran med sig i dessa ögonblick?? ;o) Men han kom upp till oss till slut och allt blev bra.

Innan vi åkte hem, satte vi oss ner och grillade korv (mysigt). Vi hade givetvis glömt korvbröd, men vad gör det när kurskamraterna är schyssta och skänker oss ett? :o) Typiskt!

Nu har vi sommarlov från kursen till den 14 augusti. Ett läxhäfte har vi fått så nu jäklar! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback