Operation???

Kanske ska vår lillprins ligga på operationsbordet den 16 juli. Känns konstigt, men om det är bäst för honom så är det givetvis det rätta!

Anledningen?

Han har ätit dåligt ett tag men har ju heller aldrig varit särskilt glad för mat. Men när han dessutom började att frusta mycket, fnysa, snarka och allmänt låta konstigt så tyckte vi att det var konstigt. Så iväg med honom till en veterinär och där fick vi penicillin (tydligen en kraftig sådan). Efter penicillinet blev han mycket bättre och åt mycket (!) och allt var frid och fröjd, tills för en vecka sedan... Då blev det värre än innan och mat var inte intressant för fem öre.. Inte ens filmjölk som han annars älskar... Så vi ringde djursjukhuset i Helsingborg (hade en tid nästa vecka hos den andra veterinären men hon som vi pratade med på sjukhuset tyckte att vi skulle komma in) och åkte in för att få klarhet i det hela.

Lillprinsen sövdes så att de skulle kunna se ordentligt i hans hals och där fanns svaret (?).Hans tonsiller var oroligt röda och visade på en ordentlig infektion i kroppen. Blodprov togs och röntgen gjordes, så nu väntar vi på svar från veterinären (hon ska ringa oss på onsdag) för att se om det är mandlarna som ska väck eller om han har någon annan infektion. Under tiden ska han äta smärtstillande och ännu mer penicillin..

Undrar ju givetvis hur länge han har gått med detta, men förhoppningsvis inte mer än en vecka! Mat får han inte förrän om någon timme och då blir det någon sorts burkmat som blir till vätska (?) när man rör runt.. Ja, jag har ingen aning, men det skulle vara bra. För med tanke på att han inte äter är det svårt att få ner en massa medicin med maten dessutom.. Usch, stackars Prins!

Kommentarer
Postat av: Challes matte

Usch då... stackars lillkillen. :( Tänker på er och hoppas det löser sig snart. Inte kul när "barnen" är sjuka.

Ha det gott med er,

Lotta

Postat av: Lix matte

Oj! Stackars liten! Håller tummarna för att allt går väl och att vi ses på valpträffen (ska bli sååå kul!) :D

2008-07-01 @ 10:45:02
URL: http://lillelix.wordpress.com
Postat av: Lotta

Hej

Micke har varit iväg hela veckan o jobbat, men kommer nog hem ikväll. Hör av mig till dig senare idag om planerna... Blir ju definitivt tält som gäller :) så det hade varit jättekul om vi kunde bokat tillsammans. :)

2008-07-03 @ 09:27:52
Postat av: Lotta

Hejsan i värmen

Det blir ingen övernattning för vår del på träffen. :( Vi ska iväg på barndop på söndagen, så vi kör hem lördagskväll igen. Synd, hade varit så kul att tälta med doggarna. :( Fast på lördagen blir det fest!! :)2008-07-07 @ 08:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback