Resultatet som jag lovat!

Har ännu inte kollat igenom bilderna vi tog igår, men tvivlar tyvärr på att det blev några bra. Ljuset var inte det bästa där inne!

På tal om det, har ni varit på inomhusutställning någon gång förrut? Tänk på att inte ta med någon som är känslig för ljud eller för mycket hunddoft.. ;o) En självklarhet, visst är det det. Det håller jag med om. Men att komma in i uställningshallen var verkligen som att gå rakt in i en vägg och att fyllas av doften av stressade hundar. Lägg därtill på en massa skäll och skrik och människor precis överallt.. :o)

Hade minst sagt ont i öronen när vi gick därifrån. Men det är härligt att ställa ut! ;o)

Här kommer kritiken från gårdagen:

" 11 månader gammal hane av bra storlek och typ. Bra huvud och uttryck. Brett underbett. Korrekt ansatta öron. Bra stop. Bra Bra hals och front. Bra topline m väl ansatt svans. Bra vinklar och benstomme. Rör sig dessvärre den mesta tiden i passgång vilket är ett allvarligt fel i denna ras. Bra päls. Bra temperament."

Till saken hör den att vår uppfödare sprang med honom efter vi ställt honom och då travade han finfint! Så nu är det travträning som gäller. Vi har också börjat att ge A färskfoder för att få honom att öka i vikt. Vi får se framöver hur det går, har han bara kommit upp i vikt så kan vi börja bygga muskler på riktigt.. Då jäklar får ni se upp i ringarna framöver ;o)


Kommentarer
Postat av: Suedicca's

Det var ju KANONBRA kritik!! Tråkigt att domaren var sååå fixerad vid gångart (och vita tecken)
Bättre lycka nästa gång - vi ses väl i Hässleholm i maj?

Mvh Milla


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback